You are here: Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

DFantasy όλος ο κόσμος του παιχνιδιού και της φαντασίας σε έναν χώρο. Magic the Gathering, Warhammer 40K, Yu-Gi-Oh, PS3 Games, Μινιατούρες, Puzzles, Επιτραπέζια!

DFANTASY | EC

Τα νέα μας

Βαθμολογία Avacyn Restored League

H βαθμολογία μέχρι και την Τετάρτη 16/5

1 Χαριλάου Γιάννης 13
2 Περράκης Δημήτρης 11
3 Πανδής Σπύρος 11


4 Αυγούστης Νίκος 11
5 Σαϊτάς Σπύρος 11
6 Σπίγγος Κώστας 10
7 Θύμης Βασίλης 10
8 Κουρσάρης Δημήτρης 9
9 Αβραμίδης Άγγελος 9
10 Καραγιάννης Σωτήρης 9
11 Ρέγγης Γιώργος 9
12 Μιχαλόπουλος Γιάννης 9
13 Χυτήρης Πέτρος 9
14 Γιοννανίδης Σπύρος 8
15 Γραμμένος Σπύρος 7
16 Γεωργούλης Βασίλης 5
17 Σιώρος Κώστας 5
18 Ζαρκάδας Προκόπης 5
19 Δόβρης Παναγιώτης 5
20 Παράσχης Οδυσσέας 5
21 Κορωνάκης Γιάννης 4
22 Κούρκουλος Σταύρος 4
23 Μπρετάνος Μάριος 4
24 Βέργης Γιώργος 3



Παρά την αρνητική βαθμολογία, ο Γιάννης Χαριλάου εξακολουθεί να προηγείται, με 2 βαθμούς περισσότερους από τους.. 4 δεύτερους! Με αντικειμενικά κριτήρια (βαθμολογία προηγούμενης εβδομάδας), αυτή τη βδομάδα θα παίξουν με αρνητική βαθμολογία οι: Γιάννης Χαριλάου, Περράκης Δημήτρης και Σπύρος Πανδής.
 

Apocalypse video battlerep

Νέο Video Battle Report από το Titan Manufactorum!

Αυτή τη φορά ο Τσίπης με τα Ορκ, αντιμετώπισε τους Λύκους του Κυριάκου. Μία μάχη με 8000 πόντους συνολικά, Τιτάνα, Σούπερ Χέβυς και πολλά ομπτζέκτιβς!

Το πρώτο μέρος:

To δεύτερο μέρος:

Και φυσικά φωτογραφίες από τη σελίδα μας στο Facebook!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.236552279782250.46495.191889277581884&type=1

 

Όταν ο άσος στο πόκερ δεν είναι το παν

Όταν ο άσος στο πόκερ δεν είναι το παν

Γράφει η Κατερίνα Μ.

Όλοι όσοι ασχολούνται για πρώτη φορά με το Texas Holdem πόκερ, θεωρούν ότι ο άσος είναι ένα μεγάλο όπλο απέναντι στους αντιπάλους και ότι πρέπει να παίζουν πάντα, όταν τον κρατάνε στα χέρια τους.

Αυτή η αντίληψη, όμως, είναι εντελώς λανθασμένη και το καλύτερο που έχει ένας νέος παίκτης να κάνει είναι να το συνειδητοποιήσει πριν τα χρήματά του βγάλουν… φτερά!

Το πόκερ δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και οι άσοι μπορεί να είναι το καλύτερο φύλλο που υπάρχει στην τράπουλα, αλλά για να έχουν αποτέλεσμα πρέπει να ξέρεις να τους χρησιμοποιείς και σωστά.

Για να μπορέσεις να παίζεις σωστά πρέπει καταρχάς να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τους «μικρούς άσους» (ή weak aces). «Μικροί Άσοι» είναι αυτοί που συνοδεύονται από κάποιο φύλλο (Kicker) που είναι μικρότερο από ντάμα.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν ένας παίκτης έχει «μικρούς άσους» είναι ο τρόπος που τους παίζει όταν είναι «εκτός θέσης», δηλαδή όταν η σειρά του πονταρίσματος δεν τον ευνοεί.

Το positioning (δηλαδή σε ποια θέση στο τραπέζι βρίσκεται ο παίκτης) έχει τεράστια σημασία και πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν πριν τη λήψη κάποιας απόφασης.

Για να συνειδητοποιήσεις τη σημασία της θέσης στο τραπέζι χρειάζεται σίγουρα εμπειρία και αν παίξεις συστηματικά για λίγο καιρό θα καταλάβεις τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσεις.

Ένας γενικός κανόνας που ακολουθείται από έμπειρους παίκτες είναι ότι αν έχεις μικρό άσο στο χέρι σου πρέπει να πηγαίνεις πάσο, ακόμα και όταν τα δυο χαρτιά σου έχουν ίδιο χρώμα (πχ Αd-5d), εκτός άμα βρίσκεσαι σε μια από τις τελευταίες θέσεις.

Ο κανόνας ακούγεται, ίσως, λίγο υπερβολικός στα αυτιά σου, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αν τον ακολουθήσεις μακροπρόθεσμα θα βγεις κερδισμένος.

Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για ένα νέο παίκτη να κερδίσει παρτίδα με suited ace, όταν βρίσκεται εκτός θέσης, οπότε καλό είναι άμα σου τύχει τέτοια περίπτωση απλά να πας πάσο και να αφήσεις τους «ηρωισμούς».

Πολλές φορές χρειάζεται να πας πάσο ακόμα και όταν έχεις flush draw στον άσο. Το να παίξεις τα ρέστα σου δεν είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις, αφού ουσιαστικά ακόμα δεν έχεις σχηματίσει το χρώμα σου, ενώ το πιο σωστό είναι να κρατήσεις το ποτ χαμηλά. Οι πιθανότητες να ανοίξει το  χρώμα είναι μικρές και καλό είναι να μην το ρισκάρεις.

acebetfair

Βρες όλες τις Προσφορές Πόκερ μόνο στο Betfair Πόκερ!

 

Αποτελέσματα FNM 11/5/2012

Δεύτερο συνεχόμενο draft που ο Γιάννης Χαριλάου δείχνει την ποιότητα και αυτοσυγκέντρωση του! Ο Γιάννης βγήκε πρώτος στα 10 άτομα που έπαιξαν χτες, με δεύτερο τον εξίσου εντυπωσιακό Σπύρο Πανδή που τόλμησε να παίξει μονο-μαύρο deck.

O Γιάννης Χαριλάου στο κέντρο, σε παλιότερο event

Ο Γιάννης κρατήθηκε σταθερά πρώτος στη λίγκα, αφού στο παιχνίδι αυτό δεν πήρε ούτε έναν αρνητικό πόντο
 
Σελίδα 1 από 51

Αναζήτηση στο site


Πόσοι είναι εδώ τώρα

  • Κανένας επισκέπτης
  • 2 robots
  • [Bot]
  • [Google]
Συνολικά μέλη : 82

Τώρα στο Chat

No users online